FRYDAY a adus savoarea preparatelor cu specific american, in foodcourt Iulius Town Timisoara (P)

FRYDAY, startup-ul 100% romanesc, cu ai sai cartofi „Prajiti pe bune in ulei de alune”, isi intampina clientii si in zona food court din Iulius Town. Cartofii prajiti, burgerii suculenti si milkshake-urile cu arome irezistibile transforma orice masa intr-o experienta culinara delicioasa.


In contextul actual, preparatele pot fi achizitionate la pachet si pot fi savurate fie pe terasa, fie acasa.

Ai pofta de un burger si de o portie de cartofi rumeniti perfect? Restaurantul de tip fast-food FRYDAY din Iulius Town, zona food court, propune cartofi deliciosi si proaspeti, taiati chiar in bucataria locatiei si realizati dupa o reteta aparte, pentru ca sunt prajiti in ulei de alune.

Astfel, sunt mai gustosi, dar si mai sanatosi. Pentru un plus de savoare, poti opta pentru o varietate de sosuri, care le pune in valoare gustul.

Meniul este completat de burgeri bine gatiti, din carne de vita sau pui si cu ingrediente autohtone de cea mai buna calitate, iar cele 14 topping-uri amplifica gustul si cuceresc instant orice gurmand.

Tot la FRYDAY poti savura unicul burger din lume cu somon prajit in ulei de alune sau poti incerca un burger veggie. Iar pentru a raspunde tuturor preferintelor culinare, FRYDAY pune la dispozitia clientilor si diverse wrap-uri, salate, buckets si alte specialitati.

Si amatorii de deserturi se pot bucura de cele mai delicioase milkshake-uri, inghetata cremoasa, care se gaseste in numeroase sortimente sau gogosi apetisante.

Vino sa te rasfeti cu meniuri gustoase si cu deserturi imbietoare, la FRYDAY! (I.P.)

Leave a Reply